Teknikcollege Halland söker projektledare!

2018-12-11 | Halland
Projekt Smart Industri 2.0 i Halland 2019-2020

Serviceorienterad projektledare med fokus på industrins kompetensförsörjning och inspiration till framtidens teknikbransch sökes under perioden 2019-2020.

Arbetsuppgifter
Som projektledare för Smart Industri 2.0 ska bidra till den halländska industrins kompetensförsörjningsbehov och attraktivitet.
Du ska erbjuda arbetsplatsutvärderingar till teknikföretag genom att etablera och utveckla arbetssätt kopplat till PRAO, APL och Lärlingsutbildningar. Du kommer också att utveckla skarpa samarbeten mellan skola och industri med syfte att arrangera teknikworkshops och Innovation Camps med fokus på hållbarhet och cirkulär ekonomi.

Som projektledare ska du också inspirera till en framtid i teknikbranschen. Genom att besöka och komma i kontakt med skolor, företag och andra intressenter arbetar du operativt med kommunikation och marknadsföring. Din anställning kommer att vara på TEK Kompetens.

Din profil
Som person är du serviceorienterad, kommunikativ och initiativrik. Du är strukturerad och har en god förmåga att prioritera och att snabbt ta in ny kunskap. Du är prestigelös och trivs med att skapa samarbeten mellan intressenter.

För att lyckas väl i rollen är det också viktigt att du är flexibel och kan bidra med positiv energi tilldem du möter samt är nyfiken. Du har goda kunskaper i språk i såväl tal som skrift men även god datorkunskap. Det är en fördel om du har teknikbakgrund och erfarenhet av projektledning. Du bidrar också med idéer kring hur vi skulle kunna utveckla vår kommunikation via sociala medier. B-körkort är ett krav.

Om Teknikcollege
Hög teknisk kompetens är avgörande för svensk industris tillväxt. Teknikcollege är en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningsanordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar. Genom ett nära samarbete med regionens företag utformas innehållet i utbildningar så att det passar industrins framtida behov. Teknikcollege Halland är representerat i Laholm, Halmstad, Falkenberg och Varberg.

Om Smart Industri
Regeringen har tagit ett helhetsgrepp för att främja industrins utveckling.
Nyindustrialiseringsstrategin Smart industri ska bidra till att stärka industrins konkurrenskraft och göra investerngar i svensk industri mer attraktiva.

Sista ansökningsdag är söndag den 30 december 2018.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till:
Sten Liljedahl, VD TEK Kompetens
E-post: sten@tek.se

Frågor kan besvaras av:
Pär Wiik, regional processledare Teknikcollege Halland
Telefon: 0702-513244
E-post: par.wiik@varberg.seDela: facebook twitter