Teknikcollege Norrbotten, ditt viktigaste val för framtiden

Välkommen till Norrbotten

 

Ditt viktigaste steg mot framtiden

Framtidens jobb finns i hög utsträckning inom teknikindustrin. Vi på Teknikcollege med utbildningar inom de yrken som efterfrågas mest. Du som studerar på Teknikcollege kommer att stå bra rustad för den arbetsmarknad som väntar. Vi utbildar allt från svetsare och programmerare till webbdesigners och ingenjörer. Det innebär stora möjligheter för dig, oavsett om du vill ha jobb direkt efter studenten, funderar på att läsa vidare på universitet eller är intresserad av att starta eget.

 

På Teknikcollege får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken, ta del av innovativa lösningar på framtidens utmaningar samt möjligheter till praktik och jobb under studietiden. Den arbetsmarknad som väntar när du är klar präglas av såväl höga löner som stora karriärmöjligheter lokalt och globalt. Välj och vraka mellan utbildningar på industritekniska programmet, teknikprogrammet, gymnasieingenjörsprogrammet samt el- och energiprogrammet. Vi finns i Luleå, Piteå, Kalix och Boden och vi är noga med kvalitetssäkringen av alla utbildningar.

 

Visste du att…

-30 000 ingenjörer kommer att behövas i Sverige 2030?

-Norrbotten är den region där de största satsningarna inom industrin har gjorts de senaste åren?

-Teknikcollege anpassar utbildningarna till behovet i det regionala näringslivet?

-Entreprenörskap ingår som en del av våra utbildningar?

-Många av våra studenter väljer att studera vidare efter examen?

 

Framtiden är ditt val. Välj Teknikcollege.

 

Är du förälder? Klicka på bilden för att lyssna på vårt viktiga budskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Integritetspolicy för Teknikcollege Norrbotten
Teknikcollege Norrbotten, Strömbackaskolan, Björknäsgymnasiet, Furuhedsskolan samt Luleå gymnasieby är personuppgiftsansvariga för behandling av personuppgifter och Teknikcollege Norrbottens behandling av personuppgifter sker alltid i enlighet med personuppgiftslagen. Teknikcollege Norrbotten och ovan nämnda skolor kommer inte att sälja din personuppgifter vidare eller lämna ut dessa till obehörig tredje part. Du kan när som helst avanmäla dig att få information om Teknikcollege Norrbotten genom att kontakta regional processledare Linda Rönnbäck linda.ronnback@iucnorr.se
Dina rättigheter:
Rätt till information – Du kan få en kopia av dina personuppgifter som vi har om dig.
Rätt till rättelse – Du har rätten att få felaktiga uppgifter uppdaterade och rättade.
Rätt till att bli glömd – Du kan begära att vi ska radera din information. Vi får inte radera information som lagen kräver att vi behåller.
Rätt till dataportabilitet – Du har rätten att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig i ett strukturerat format.
Rätt att göra invändningar – Du har alltid rätten att göra invändningar om vår hantering av dina personuppgifter. Kontakta i sånt fall linda.ronnback@iucnorr.se
Rätt till klagomål – Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt så kan du kontakta Datainspektionen.
Rätt att dra tillbaka ett samtycke.
Rätt att göra en anmälan till Datainspektionen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utbildningar i Norrbotten

Välkommen till Norrbotten

Kontakt: Linda Rönnbäck, processledare
Telefon: 070-643 00 85
E-post: linda.ronnback@iucnorr.se

 

 

Teknikcollege Norrbotten är ett samarbete mellan gymnasieskolorna i Luleå, Piteå, Kalix och Boden.

 

Kommunikationsplan för Teknikcollege.

Facebook