“Jag hade länge fascinerats av rymden och drömt om att åka dit. Men det var först när jag läste en tidningsannons om att ESA sökte astronauter år 1990, som jag såg att här fanns en möjlighet och på den vägen är det”

– Christer Fuglesang

Onsdag 14 november – AROS Congress Center – Västerås

Årets tema attraktion kommer att genomsyra konferensens olika seminarier och scenföredrag med stort fokus på attraktiva arbetsplatser och attraktiva karriärvägar. Dessutom kommer en uppdatering från det stora och viktiga ESF-projektet Status, kvalitet och matchning. Intresset för konferensen har varit stort, föregående år med upp emot 300 deltagare.

Datum: Onsdag 14 november kl. 8.30–16.00
Plats: AROS Congress Center, Munkgatan 7, Västerås
Pris: 1 250 kr (exklusive moms)

 

ANMÄL DIG HÄR

 

Detta händer på stora scenen

 

  • Mycket stolta presenterar vi Christer Fuglesang som konferensens huvudtalare. Christer blev första svensk i rymden när han den 9 december 2006 åkte med rymdfärjan Discovery till rymdstationen ISS och är Europas mest erfarna astronaut när det gäller rymdpromenader. Delar av hans långa erfarenhet, både i rymden och på jorden, pratar han om när det är dags för honom att ställa sig på stora scenen.

 

  • Vad kännetecknar en attraktiv arbetsplats? Svaren ges under förmiddagen då scenen intas av Johan Karlfeldt (Alfa Laval), Johanna Engström (Alfa Laval), Jessica Öberg (SAAB Arboga) och Maria Brithon Brinck (ABB Sverige) som berättar om sina egna framgångsfaktorer och strategier för att utgöra en attraktiv arbetsplats idag och framöver.

 

Hotellbokning

Hotell kan bokas hos Best Western Plus Hotel Plaza via telefon eller mail.

Använd bokningskoden TEKNIK. Antalet rum är begränsade och är reserverade fram till och med den 10 oktober.

Telefon: 021 10 10 10
E-post: reservations@plazavasteras.se

Kontaktuppgifter 

Konferensinnehåll
Jens Carlenfors Linered, projektledare Teknikcollege Sverige
jens.linered@teknikcollege.se, 08-782 0985

Praktisk information
Britt-Marie Nordin, kurs- och konferensansvarig, Teknikföretagen
britt-marie.nordin@teknikforetagen.se, 08-782 09 55